جدیدترین اخبار :
  • لزوم تدوین برنامه‌های راهبردی و آینده‌نگرانه برای توسعه مناطق آزاد
  • با دستور رئیس‌جمهور انجام شد؛ بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • آغاز ساخت ۲۰۰ کلاس درس در چابهار با هدف کاهش شکاف آموزشی
  • آغاز بزرگ‌ترین طرح مدرسه‌سازی جنوب شرق کشور با تأمین ۱۰۰ درصدی منابع توسط منطقه آزاد چابهار
  • کلنگ زنی و شروع عملیات اجرایی ۲۰۰ کلاس درس در چابهار

درخواست مدیرعامل منطقه آزاد چابهار به رئیس سازمان هواپیمایی کشور برای کاهش و اعمال محدودیت پروازها به چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/12/21 | تعداد بازید :3309
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در نامه‌ای به معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سامان هواپیمایی کشور، با اشاره به تعطیلی مراکز اقامتی، هتل‌ها و مراکز تجاری در چابهار، خواستار کاهش پروازهای تهران - چابهار-تهران به یک پرواز در روز و اعمال محدودیت در این خط پروازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار عبدالرحیم کردی همچنین با تأکید بر این نکته که برخی ایرلاین ها در چند روز اخیر، نسبت به برقراری پروازهای جدید به چابهار اقدام کرده‌اند، تصریح کرد:، ستاد مدیرت بحران چابهار محدودیت سفر و ورود به این منطقه را به تصویب رسانده و در حالی جاده‌های زمینی مسدود هستند، داشتن فقط یک پرواز روزانه در مسیر تهران -چابهار (بصورت رفت‌وبرگشت) کفایت می‌کند و سایر پروازها، نسبت به توقف برنامه‌های پروازی خود اقدام نمایند.

همچنین کردی در این نامه یک پرواز هفتگی از مشهد به چابهار را کافی دانسته است.

علاوه بر این، در نامه مدیرعامل منطقه آزاد چابهار خطاب به رئیس سازمان هواپیمایی کشور آمده است که اولویت پروازی در شرایط فعلی با ایرلاین هایی است که پیش‌ازاین در این مسیر، فعال بوده‌اند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل